Αγαπητοί μας γονείς,

Το Χαμόγελο ξεκίνησε τη λειτουργία του ως βρεφονηπιακός σταθμός στην Τρίπολη το 1993. Από τότε μέχρι και σήμερα, προσφέρουμε υπηρεσίες προσχολικής αγωγής σε εκατοντάδες μικρούς μας φίλους, προετοιμάζοντας το χαρούμενο ταξίδι τους στη ζωή και την κοινωνία. Αφετηρία μας είναι πάντοτε η αγάπη για το παιδί και κεντρικός παιδαγωγικός μας άξονας η πλήρης και σωστή ανάπτυξη των βρεφών και των νηπίων. Η αναγνώριση του έργου μας και η πολυετής εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μας οδήγησε στην υλοποίηση δυο σημαντικών πρωτοβουλιών που δίνουν στο Χαμόγελο νέες εκπαιδευτικές προοπτικές, με ρητό στόχο την αρτιότερη και πληρέστερη παροχή προσχολικής αγωγής και φροντίδας:

Κατασκευάσαμε νέο βιοκλιματικό κτίριο που σχεδιάστηκε και αδειοθετήθηκε από την αρχή για τη λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού και νηπιαγωγείου.

Προχωρήσαμε στην ίδρυση ιδιωτικού νηπιαγωγείου που λειτουργεί με νόμιμη άδεια από το σχολικό έτος 2009-10.

Στο νέο χαμόγελο κάναμε δυο μεγάλα βήματα και δημιουργήσαμε μια χαρούμενη κοινωνία γεμάτη χαμόγελο, αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Ελάτε να γνωριστούμε, να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητες των νέων μας χώρων, να συζητήσουμε για τα προσχολικά μας προγράμματα και να αναλάβουμε την προσχολική αγωγή και φροντίδα των μικρών μας φίλων.

Γωγώ Κώτσινα-Σώτου

Πτυχιούχος Βρεφονηπιαγωγός

 

 

Άδεια λειτουργίας

Βρεφονηπιακού σταθμού 4573-20.11.08

Ιδιωτικού νηπιαγωγείου Φ17.1/1276-03.06.09

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά από 07:00 έως 21:00

Σάββατο 8:30 έως 14:30

Colors